Εφεδρεία και προϋπολογισμός στο υπουργικό

Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου το υπουργικό Συμβούλιο και αναμένεται να συζητήσει το «καυτό» θέμα της εργασιακής εφεδρείας και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. Στο υπουργικό αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα κριτήρια για την εργασιακή εφεδρεία, με την τρόικα να παρακολουθεί στενά τα βήματα της κυβέρνησης και να ασκεί πιέσεις.

  • Ant1
Εφεδρεία και προϋπολογισμός στο υπουργικό

Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου το υπουργικό Συμβούλιο και αναμένεται να συζητήσει το «καυτό» θέμα της εργασιακής εφεδρείας και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Στο υπουργικό αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα κριτήρια για την εργασιακή εφεδρεία, με την τρόικα να παρακολουθεί στενά τα βήματα της κυβέρνησης και να ασκεί πιέσεις.
 
Επίσης, το κυβερνητικό επιτελείο θα ασχοληθεί με το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2012, το οποίο θα κατατεθεί, κατά τα προβλεπόμενα, στη Βουλή τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v