
Φρενίτιδα επικρατεί στην Τούμπα εν όψει του αγώνα με την Τότεναμ την Πέμπτη (15/09, 20:00, ΑΝΤ1), καθώς τα «μαγικά χαρτάκια» για το πρώτο φετινό ματς του «Δικεφάλου» του Βορρά στους ομίλους του Europa League κοντεύουν να εξαφανιστούν.
Τα εκδοτήρια άνοιξαν περίπου στις 09:00 και ουρές τουλάχιστον των 100 ατόμων είχαν ήδη σχηματιστεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τα εντός έδρας ματς του Europa League διατίθενται και μίνι διαρκείας.
Από εκεί και πέρα, η αισιοδοξία περισσεύει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης που δείχνει να αφήνει κατά μέρος την ήττα του Σαββάτου από τον Εργοτέλη. Μιλώντας στο ένθετο της εφημερίδας Goal News, ο Στέφανος Αθανασιάδης δήλωσε πως η ομάδα θα βγει κερδισμένη από τα έξι παιχνίδια των ομίλων, μίλησε με σεβασμό για τις τρεις αντιπάλους (Τότεναμ, Ρούμπιν, Σάμροκ), ενώ χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ξεκινά από την Τούμπα.
Την ίδια ώρα, άσχημα νέα φέρνει στο επιτελείο του Λάζλο Μπόλονι ο τραυματισμός του Γιώργου Γεωργιάδη. Όπως προέκυψε, ο 23χρονος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και, εκτός από το ματς κόντρα στην Τότεναμ, θα απουσιάσει κι από εκείνο με τον Πανιώνιο.
Παράλληλα, η συμμετοχή ή μη του Κοστίν Λαζάρ στην αποστολή για το ματς με τους «Πετεινούς» θα κριθεί την Τετάρτη, μετά την τελευταία προπόνηση, καθώς ο Ρουμάνος παίκτης ακολούθησε και στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης πρόγραμμα θεραπείας.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.gr
FOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin