ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία εντόκων γραμματίων την Τρίτη

Δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, ποσού 1 δισ. ευρώ θα διενεργηθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου 2011. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), η ημερομηνία διακανονισμού θα είναι η Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011. Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.

  • Ant1
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία εντόκων γραμματίων την Τρίτη

Δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 13 εβδομάδων του Ελληνικού Δημοσίου, ποσού 1 δισ. ευρώ θα διενεργηθεί την Τρίτη 16 Αυγούστου 2011.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ), η ημερομηνία διακανονισμού θα είναι η Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011. Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.

Επισημαίνεται ότι η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη διαδικασία, που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v