Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φάλαινα στον Κορινθιακό

Έκπληκτοι έμειναν οι λουόμενοι στην περιοχή του Πόρτο Γερμενού, όταν αντιλήφθηκαν ότι στα νερά του Κορινθιακού Κόλπου κολυμπά ένας… απρόσμενος επισκέπτης. Ο λόγος για μια φάλαινα, που έκανε την εμφάνισή της την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του κήτους στις παραλίες της περιοχής είναι συχνές, ειδικά τις απογευματινές ώρες.

  • Ant1
Φάλαινα στον Κορινθιακό

Έκπληκτοι έμειναν οι λουόμενοι στην περιοχή του Πόρτο Γερμενού, όταν αντιλήφθηκαν ότι στα νερά του Κορινθιακού Κόλπου κολυμπά ένας… απρόσμενος επισκέπτης.

Ο λόγος για μια φάλαινα, που έκανε την εμφάνισή της την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα, οι εμφανίσεις του κήτους στις παραλίες της περιοχής είναι συχνές, ειδικά τις απογευματινές ώρες.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο LinkedinΓια την παρουσία της φάλαινας ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κορίνθου, το οποίο πάντως δεν θεωρεί ασυνήθιστη την επίσκεψη του κήτους, καθώς υπενθυμίζεται ότι και πριν έξι χρόνια είχε καταγραφεί ανάλογη εμφάνιση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v