Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα της Βουλής

Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα της Βουλής και υφαρπαγή κωδικών πρόσβασης και άγνωστων ακόμη δεδομένων, που κοινοποιήθηκαν σε ιστοσελίδες ελεύθερης διανομής, διερευνά η Αστυνομία. Η επίθεση έφερε την υπογραφή της ομάδας Real Democracy Revers engineering, ενώ έγινε η αναγραφή κειμένων μεταξύ των οποίων αναφέρονται τα εξής: "οι 300 γίνεστε τσαρλατάνοι, όταν κόβετε με ευκολία συντάξεις των 400 ευρ

  • Ant1
Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα της Βουλής

Επίθεση χάκερ στην ιστοσελίδα της Βουλής και υφαρπαγή κωδικών πρόσβασης και άγνωστων ακόμη δεδομένων, που κοινοποιήθηκαν σε ιστοσελίδες ελεύθερης διανομής, διερευνά η Αστυνομία.

Η επίθεση έφερε την υπογραφή της ομάδας Real Democracy Revers engineering, ενώ έγινε η αναγραφή κειμένων μεταξύ των οποίων αναφέρονται τα εξής: "οι 300 γίνεστε τσαρλατάνοι, όταν κόβετε με ευκολία συντάξεις των 400 ευρώ", "είναι εξοργιστικό να διαμαρτύρεστε για τα αυγά και τα γιαούρτια ως μορφή βίας, όταν τα ΜΑΤ σαπίζουν τον κόσμο στο ξύλο".

Ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με την αστυνομία για το συγκεκριμένο θέμα για να λάβει τη λακωνική απάντηση πως για το θέμα διενεργείται προανάκριση.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v