Επί τάπητος η συγχώνευση Ηρακλή-Καβάλας

Στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού οι ΠΑΕ Ηρακλής και Καβάλα εκθέτουν τα επιχειρήματά τους για την συγχώνευση των δύο ομάδων αν και ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Νηκητιάδης στη Βουλή τόνισε πως υπάρχουν σοβαρά θέματα που πρέπει να εξεταστούν στη συγκεκριμένη υπόθεση. Την ίδια ώρα, κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των φιλάθλων της Καβάλας κατά της συγχώνευσης της ομάδας. Τη Δευτέρα έγινε κατάληψη του

  • Ant1
Επί τάπητος η συγχώνευση Ηρακλή-Καβάλας

Στην επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού οι ΠΑΕ Ηρακλής και Καβάλα εκθέτουν τα επιχειρήματά τους για την συγχώνευση των δύο ομάδων αν και ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Νηκητιάδης στη Βουλή τόνισε πως υπάρχουν σοβαρά θέματα που πρέπει να εξεταστούν στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Την ίδια ώρα, κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των φιλάθλων της Καβάλας κατά της συγχώνευσης της ομάδας. Τη Δευτέρα έγινε κατάληψη του επιμελητήριου της Καβάλας προκειμένου να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες για την μετονομασία της ομάδας σε ΠΑΕ Νέος Ηρακλής - Νέα Καβάλα.

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε μάλιστα αρνητική γνωμοδότηση στο αίτημα για τροποίηση του ονόματος της ΠΑΕ ενώ το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε και νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο