Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε διαθεσιμότητα για την απόδραση στην Κασσαβέτεια

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου υπάλληλος φύλαξης του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Νέων Κασσαβέτειας μετά την απόδραση το απόγευμα της Κυριακής οκτώ ανήλικων κρατουμένων από το κατάστημα. Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις εξ αυτών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων.

  • Ant1
Σε διαθεσιμότητα για την απόδραση στην Κασσαβέτεια

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου υπάλληλος φύλαξης του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Νέων Κασσαβέτειας μετά την απόδραση το απόγευμα της Κυριακής οκτώ ανήλικων κρατουμένων από το κατάστημα.

Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις εξ αυτών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό των υπολοίπων τεσσάρων.

Από τους κρατουμένους, πέντε εξ αυτών κρατούνταν με ποινές φυλάκισης 6 μηνών έως 3 ετών και οι υπόλοιποι τρεις ήταν υπόδικοι. Φέρεται να έφυγαν από τη νότια πλευρά των φυλακών, αφού πρώτα διάνοιξαν το πλέγμα εσωτερικής περίφραξης, πέρασαν στο νεκρό προαύλιο και εν συνεχεία, αφού διάνοιξαν την περίφραξή του, κατάφεραν να αναρριχηθούν στην εξωτερική περίφραξη.

Δεν έγιναν αντιληπτοί από τον σκοπό, μολονότι από τη θέση του είχε καλή ορατότητα του χώρου, καθώς, όπως προκύπτει από την αναφορά της διευθύντριας του Καταστήματος, παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε… τηλεόραση.

Παράλληλα, διετάχθη και πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση, την οποία θα διενεργήσει ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v