Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό

Από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ανακοινώνεται ότι, θα διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα Α/Κ Αράχθου - Α/Κ Περιστερίου, τη Μεγάλη Τρίτη 19-04-2011, και ώρες από 07:00 το πρωί έως 24:00 το βράδυ.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό
Από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. ανακοινώνεται ότι, στo πλαίσιο των απαιτούμενων εργασιών κατασκευής αντιολισθηράς στρώσης ασφάλτου στο τμήμα της παράκαμψης της γέφυρας Τ9-Τ11 (Περιστέρι), θα διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα, στο τμήμα Α/Κ Αράχθου - Α/Κ Περιστερίου, τη Μεγάλη Τρίτη 19-04-2011, και ώρες από 07:00 το πρωί έως 24:00 το βράδυ.

Η κυκλοφορία στο διάστημα αυτό θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό, Ιωαννίνων - Τρικάλων.

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών για την προσωρινή όχληση.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v