Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατάσχεση προϊόντων «μαϊμού» στη Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες παπούτσια και ρούχα, κυρίως αθλητικών εταιρειών, κατέσχεσαν άνδρες του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Η έφοδος έγινε σε αποθήκη στο κέντρο της πόλης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, την ώρα, που υπάλληλος καταστήματος επιχειρούσε να εισέλθει και να παραλάβει τα προϊόντα. Οι χιλιάδες απομιμήσεις βρίσκονταν σε κούτες, λίγο πριν καταλήξουν στην αγορά.

  • Ant1
Κατάσχεση προϊόντων «μαϊμού» στη Θεσσαλονίκη

Χιλιάδες παπούτσια και ρούχα, κυρίως αθλητικών εταιρειών, κατέσχεσαν άνδρες του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Η έφοδος έγινε σε αποθήκη στο κέντρο της πόλης, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, την ώρα, που υπάλληλος καταστήματος επιχειρούσε να εισέλθει και να παραλάβει τα προϊόντα. Οι χιλιάδες απομιμήσεις βρίσκονταν σε κούτες, λίγο πριν καταλήξουν στην αγορά.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν περίπου 4.000 ζευγάρια παπούτσια, απομιμήσεις γνωστών εταιριών, χιλιάδες είδη ρουχισμού, κυρίως κάλτσες και εσώρουχα επίσης απομιμήσεις γνωστών εταιρειών.

Όλα τα προϊόντα - «μαϊμού» που βρέθηκαν εξετάστηκαν από εκπροσώπους και πραγματογνώμονες των εταιριών οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία και πιστοποίησαν τις απομιμήσεις.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v