Έρχονται ανατροπές στο λιανεμπόριο

Ανατροπές έρχονται τους επόμενους μήνες στο λιανεμπόριο, βάσει του νομοσχέδιου που προωθεί η κυβέρνηση. Στο σχετικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, εκτός των άλλων θα προβλέπεται το άνοιγμα των καταστημάτων περισσότερες Κυριακές το χρόνο, ελεύθερο ωράριο, αλλά και η κατάργηση των περιορισμών για ίδρυση πολυκαταστημάτων και χορήγηση αδειών σε λαϊκές και παζάρια.

  • Ant1
Έρχονται ανατροπές στο λιανεμπόριο

Ανατροπές έρχονται τους επόμενους μήνες στο λιανεμπόριο, βάσει του νομοσχέδιου που προωθεί η κυβέρνηση.

Στο σχετικό νομοσχέδιο, εκτός των άλλων θα προβλέπεται το άνοιγμα των καταστημάτων περισσότερες Κυριακές το χρόνο, ελεύθερο ωράριο, αλλά και η κατάργηση των περιορισμών για ίδρυση πολυκαταστημάτων και χορήγηση αδειών σε λαϊκές και παζάρια.

Με… φόντο τις αλλαγές αυτές τόσο οι έμποροι όσο και οι υπάλληλοι βρίσκονται επί ποδός «πολέμου» και διαμηνύουν πως η αργία της Κυριακής είναι για εκείνους «κόκκινη γραμμή».

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο