Με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων

Με άστατο καιρό θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς. Η τροχαία παραμένει σε επιφυλακή για την ομαλή επάνοδό τους, ενώ έχουν ληφθεί και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, από τις 4 μετά το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών στις εισόδους των εθνικών οδών.Για την Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχές αρχικά στα

  • Ant1
Με βροχή η επιστροφή των εκδρομέων

Με άστατο καιρό θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς. Η τροχαία παραμένει σε επιφυλακή για την ομαλή επάνοδό τους, ενώ έχουν ληφθεί και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, από τις 4 μετά το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών στις εισόδους των εθνικών οδών.

Για την Κυριακή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει βροχές αρχικά στα κεντρικά και νότια και σταδιακά και στα υπόλοιπα, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές, οι οποίες αρχικά στην Πελοπόννησο και από το βραδύ στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά θα είναι ισχυρές. Λίγα χιόνια αναμένονται στα ορεινά.

Για τη Δευτέρα, νεφώσεις με βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια και κεντρικά ορεινά και από το βράδυ και σε πεδινές περιοχές της βορειοανατολικής χώρας. Σταδιακά από το μεσημέρι, πάντως, τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν και στα βορειοδυτικά θα σταματήσουν.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο