
Με συγκέντρωση στην άμυνα και σωστή επιθετική λειτουργία, ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπριζ στην Τούμπα (22:05, 2/12, ΑΝΤ1) και να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις στο UEFA Europa League. Αυτό υποστήριξε ο Μάκης Χάβος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία αναφέρθηκε ακόμη στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα, αλλά και στην ήττα από τον Ατρόμητο.
Αναλυτικά μίλησε:
Για την πορεία στην Ευρώπη: «Η μέχρι τώρα πορεία μας είναι θετική. Όλοι θέλουμε να κερδίσουμε αύριο και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας, που θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κακή εικόνα που έχει μέχρι τώρα στους ομίλους. Στο παιχνίδι επανέρχονται ο Ίβιτς και ο Βιτόλο, αλλά ακόμη έχουμε προβλήματα τραυματισμών».
Για τους τραυματισμούς: «Πολύ σημαντικό να είναι διαθέσιμοι όλο οι παίκτες, αλλιώς υπάρχει πρόβλημα. Όσοι έχουν παίξει μέχρι τώρα έχουν δώσει τα πάντα και έχουν πάει καλά».
Για τους «σπεσιαλίστες του 1-0» που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ το αφιέρωμα της ΟΥΕΦΑ: «Σε όλα τα παιχνίδια πας για το μηδέν στην άμυνα. Είμαστε μεγάλη ομάδα, θέλουμε να παίξουμε επιθετικά, αλλά πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε θα παίξουμε και καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο».
Για το αν θα επηρεάσει η ήττα από τον Ατρόμητο: «Είναι στενάχωρο το γεγονός ότι έχουμε μία ήττα μέσα στην έδρα μας. Είναι θετικό ότι έχουμε παιχνίδι γρήγορα μετά το ματς της Κυριακής».
Για την Μπριζ: «Δεν παύει αν είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς ποδοσφαιριστές, χωρίς σκοπιμότητες και χρειάζεται προσοχή».
Για την πιθανότητα να είναι αδιάφορη η Μπριζ: «Καμία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη δεν είναι αδιάφορη, αφού αυτά τα παιχνίδια είναι πρόκληση για όλους».
Για το αν η ομάδα του παίζει καλύτερα στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη: «Ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που είμαι εγώ στον πάγκο αποδίδει καλά σε όλα τα ματς».
Στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκαν και οι δηλώσεις του Ναμπίλ Ελ Ζαρ σχετικά με τον αγώνα κόντρα στη Μπριζ.
Για το εάν αποτελεί κίνητρο η νίκη με τη Μπριζ και το να μπει από τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ στους «δυνατούς» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων: «Φυσικά είναι κίνητρο για εμάς να είμαστε στους δυνατούς του χρόνου, αλλά στην Ευρώπη υπάρχουν πολλά κίνητρα. Αύριο θέλουμε να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.gr
FOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Τώρα έχουμε επικεντρωθεί στο αυριανό παιχνίδι. Για αυτό είμαστε εδώ να μιλήσουμε. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».
Για το αν το αγχώνει το γεγονός ότι δεν πετυχαίνει γκολ: «Όχι, δεν μου προκαλεί άγχος, αφού η ομάδα κερδίζει. Εγώ δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο για αυτό. Θέλω να βάλω γκολ, να δώσω ασίστ, αλλά πρώτα από όλα με νοιάζει να κερδίζει η ομάδα».
Για το αν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης: «Αισθάνομαι καλά. Πέρασα ένα διάστημα προσαρμογής. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αλλά αισθάνομαι καλά».
==========================================
ΠΑΟΚ SMS ALERTS:
Γίνε συνδρομητής τώρα!! Μάθε πρώτος όλα τα νέα της ομάδας και λάβε goal alerts για κάθε αγώνα Στείλε PT στο 54009
0,20€/sms με ΦΠΑ, min: 1sms/day. Συνδρομητική Υπηρεσία
Tηλ. εξυπηρέτησης: 2106886416, Ενημέρωση: www.paokfc.gr
Πάροχος Υπηρεσίας: Antenna Internet - Win AE