Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού

Χειροβομβίδα κρότου λάμψης εξερράγη στη ζώνη ενός αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της έκρηξης. Ο αστυνομικός ήταν μέλος της διμοιρίας των Υπηρεσίας Αποκατάστασης Τάξης που εκτελούσε υπηρεσία στην οδό Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα.

  • Ant1
Σοβαρός τραυματισμός αστυνομικού

Χειροβομβίδα κρότου λάμψης εξερράγη στη ζώνη ενός αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της έκρηξης.
 
Ο αστυνομικός ήταν μέλος της διμοιρίας των Υπηρεσίας Αποκατάστασης Τάξης που εκτελούσε υπηρεσία στην οδό Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα.

Το περιστατικό συνέβη στις 4 το πρωί του Σαββάτου και ο αστυνομικός μεταφέρθηκε αμέσως στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε.

Η κατάστασή του, σύμφωνα με την Αστυνομία, παραμένει κρίσιμη.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v