Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση εργαζομένων στη ΔΕΗ με την Τ. Μπιρμπίλη

Την κατηγορηματική αντίθεση της ΓΕΝΟΠ στις προτάσεις της τρόικας για πώληση ή ενοικίαση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ ή ακόμη και για εκχώρηση λιγνιτικής παραγωγής της επιχείρησης σε ιδιώτες, επανέλαβε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Νίκος Φωτόπουλος, στη συνάντηση με την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ντίνα Μπιρμπίλη. «Δεν θα αφήσουμε να περάσουν αυτές οι προτάσεις, θα ματώσ

  • Ant1
Συνάντηση εργαζομένων στη ΔΕΗ με την Τ. Μπιρμπίλη

Την κατηγορηματική αντίθεση της ΓΕΝΟΠ στις προτάσεις της τρόικας για πώληση ή ενοικίαση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ ή ακόμη και για εκχώρηση λιγνιτικής παραγωγής της επιχείρησης σε ιδιώτες, επανέλαβε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Νίκος Φωτόπουλος, στη συνάντηση με την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ντίνα Μπιρμπίλη.

«Δεν θα αφήσουμε να περάσουν αυτές οι προτάσεις, θα ματώσουμε και δεν θα διστάσουμε να πάμε φυλακή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος.

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από το κτίριο του υπουργείου, ενώ νωρίτερα, οι συνδικαλιστές άδειασαν μπροστά από το κτίριο σακιά με λιγνίτη.

Εν τω μεταξύ, η συνάντηση που επρόκειτο για γίνει μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου και της τρόικας αναβλήθηκε για την επόμενη επίσκεψη του κλιμακίου στη χώρα. Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, η αναβολή έγινε ύστερα από αίτημα της τρόικας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v