Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απολογείται για τους «Πυρήνες» ο 22χρονος φοιτητής

Απολογείται σήμερα, για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ο 22χρονος φοιτητής Χημικού Παναγιώτης Αργυρού, ο οποίος συνελήφθη στο Παγκράτι μαζί με έναν 24χρονο για τα παγιδευμένα δέματα που έφθασαν σε αρκετές πρεσβείες στην Αθήνα. Ο 22χρονος κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση, προμήθεια, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών καθώς και για τις εκρήξεις στο γραφείο της τότ

  • Ant1
Απολογείται για τους «Πυρήνες» ο 22χρονος φοιτητής

Απολογείται σήμερα, για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» ο 22χρονος φοιτητής Χημικού Παναγιώτης Αργυρού, ο οποίος συνελήφθη στο Παγκράτι μαζί με έναν 24χρονο για τα παγιδευμένα δέματα που έφθασαν σε αρκετές πρεσβείες στην Αθήνα.

Ο 22χρονος κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση, προμήθεια, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών καθώς και για τις εκρήξεις στο γραφείο της τότε βουλευτή Λ. Κατσέλη στο Κολωνάκι, στο σπίτι του τότε υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Π. Χηνοφώτη καθώς και στα γραφεία του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.

Οι δυο τους, για την υπόθεση των δεμάτων, θα οδηγηθούν την Πέμπτη στην ανακρίτρια, ενώ ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη εις βάρος τους για τέσσερα κακουργήματα και τέσσερα πλημμελήματα.

Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα: των τρομοκρατικών πράξεων από κοινού, τρομοκρατικής οργάνωσης, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών από κοινού και κατά συρροή έκρηξη, ενώ τα πλημμελήματα είναι για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς από κοινού, παράνομης οπλοφορίας, άρνησης δακτυλοσκοπήσεων (στην ΓΑΔΑ) - άρνησης δήλωσης στοιχείων ταυτότητας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v