Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρωτιά ΔΕΠΑ στον ανεφοδιασμό βυτίων LNG τον Μάρτιο

Πραγματοποίησε πάνω από 50% των ανεφοδιασμών truck loading με υγροποιημένο φυσικό αέριο. Υλοποιεί ένα δίκτυο από εγκαταστάσεις small-scale LNG, οι οποίες θα επιτρέπουν την τροφοδοσία βιομηχανικών πελατών και πρατηρίων ανεφοδιασμού βαρέων οχημάτων.

Πρωτιά ΔΕΠΑ στον ανεφοδιασμό βυτίων LNG τον Μάρτιο

Με την επανέναρξη της υπηρεσίας φόρτωσης φορτηγών πλοίων (truck loading) με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) από τη Ρεβυθούσα, η ΔΕΠΑ Εμπορίας ενίσχυσε σημαντικά το μερίδιό της στη συγκεκριμένη αγορά, πραγματοποιώντας για τον μήνα Μάρτιο πάνω από 50% των ανεφοδιασμών truck loading με LNG.

Παράλληλα, η ΔΕΠΑ υλοποιεί ένα δίκτυο από εγκαταστάσεις small-scale LNG στην Ελλάδα, οι οποίες θα επιτρέπουν την τροφοδοσία βιομηχανικών πελατών και πρατηρίων ανεφοδιασμού βαρέων οχημάτων με LNG.

«Με την επανέναρξη του truck loading από τη Ρεβυθούσα, η ΔΕΠΑ Εμπορίας αύξησε σημαντικά τις μεταφορές βυτίων LNG που πραγματοποιεί, εδραιώνοντας τη θέση της ως ο μεγαλύτερος πάροχος υγροποιημένου φυσικού αερίου. Την ίδια στιγμή, με έργα αιχμής, όπως το small-scale δίκτυο LNG, θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου τροφοδοσίας με LNG στη χώρα» δήλωσε σχετικά ο Επικεφαλής Διεύθυνσης CNG & SSLNG της εταιρείας, Πέτρος Πάνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v