Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ATC συμμετέχει στο Oracle SaaS Forum

Η ATC συμμετέχει ως Oracle SaaS Expert για να παρουσιάσει επιτυχή μοντέλα ενεργοποίησης διαδικασιών στελέχωσης στο Oracle Cloud υπό τον τίτλο " When Recruiting is fast and effective".

Η ATC συμμετέχει στο Oracle SaaS Forum

H Athens Technology Center (ATC) υποστηρίζει και το φετινό Oracle SaaS Forum, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Φεβρουαρίου, και που θεματικά εστιάζει μεταξύ άλλων στις ευκαιρίες των HR στελεχών να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία στη «μάχη» ανεύρεσης των καλύτερων ταλέντων.

Στο πλαίσιο αυτό, η ATC συμμετέχει ως Athens Technology Center (ATC) υποστηρίζει και το φετινό Oracle SaaS Forum για να παρουσιάσει επιτυχή μοντέλα ενεργοποίησης διαδικασιών στελέχωσης στο Oracle Cloud υπό τον τίτλο "When Recruiting is fast and effective".

Μέσω της συνεργασίας τους, Oracle και ATC προσφέρουν ένα ισχυρό συνδυασμό τεχνολογιών διαχείρισης ανθρώπινου κεφαλαίου με επαγγελματικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, το «μίγμα» περιλαμβάνει την αξιοποίηση της πλατφόρμας Taleo Cloud της Oracle, καθώς και υπηρεσίες υλοποίησης, εκπαίδευσης και συμβουλευτικής από την ATC.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να υποστηρίξουν οργανισμούς κάθε αντικειμένου να προσελκύσουν τα καλύτερα ταλέντα μέσα από την αγορά εργασίας και παρέχονται από εξειδικευμένους συμβούλους, με εκτενή εμπειρία στο σχεδιασμό και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v