Πλακιωτάκης για Σύνοδο Αρχηγών: Θα τοποθετηθώ όταν υπάρξει πρόσκληση

Τους πρώην Πρωθυπουργούς και Προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη συνάντηση ο Γ. Πλακιωτάκης.

Πλακιωτάκης για Σύνοδο Αρχηγών: Θα τοποθετηθώ όταν υπάρξει πρόσκληση

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, συναντήθηκε διαδοχικά σήμερα με τους πρώην Πρωθυπουργούς και Προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. 

Αμέσως μετά δήλωσε:

Συναντήθηκα με τους πρώην Πρωθυπουργούς, τους οποίους τιμώ. Τους ενημέρωσα για τις πρωτοβουλίες που έχω ήδη αναλάβει και πρόκειται να αναλάβω, ώστε να έχουμε επιτυχή έκβαση των εσωκομματικών εκλογών.

Δημοσιογράφος: Τι θα πείτε στον κ. Τσίπρα;

Γ. Πλακιωτάκης: Όταν υπάρξει επίσημη πρόσκληση θα τοποθετηθώ.

 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v