Τα Διοικητικά Συμβούλια της Γαλλικής «GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A.» και της ελληνικής «ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ» ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μεταξύ τους στις 21/3/2014 το Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχώνευσης, με το οποίο οι παραπάνω εταιρείες θα συγχωνευθούν με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.
Το Σχέδιο αυτό υποβλήθηκε στις διατυπώσεις δημοσιότητας αφενός του Γαλλικού Εμπορικού Κώδικα, αφετέρου των διατάξεων του (Ελληνικού) Νόμου 3777/2009.
Σημειώνεται ότι οι όροι του Κοινού Σχεδίου Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχώνευσης τελούν υπό την έγκριση των Γενικών Συνελεύσεων των συγχωνευόμενων εταιρειών. Οι συγχωνευόμενες εταιρείες θα προβούν σε κάθε αναγκαία ενέργεια για τη χορήγηση των κατά νόμο προβλεπόμενων αδειών ή εγκρίσεων των αρμόδιων εποπτευουσών αρχών.
Οι όροι του Κοινού Σχεδίου Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχώνευσης έχουν σε περίληψη ως εξής:
1. Η Διασυνοριακή Συγχώνευση θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της Οδηγίας 2005/56/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 26.10.2005, του Ελληνικού νόμου 3777/2009 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων R.236-1 επόμενα και L.236-1 επόμενα του Γαλλικού Εμπορικού Κώδικα. Οι όροι της Διασυνοριακής Συγχώνευσης καθορίστηκαν με βάση τις οικονομικές καταστάσεις της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. και της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ της 31ης Δεκεμβρίου 2013.
2. Ως αποτέλεσμα της Διασυνοριακής Συγχώνευσης, η GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. θα αποκτήσει το σύνολο του ενεργητικού και παθητικού της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ με καθολική διαδοχή της περιουσίας και θα υποκατασταθεί αυτοδικαίως στα νόμιμα δικαιώματα και υποχρεώσεις της Απορροφώμενης Εταιρείας, η οποία θα λυθεί χωρίς εκκαθάριση.
3. Η GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. είναι Ανώνυμη Εταιρεία η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με τους νόμους της Γαλλίας, εδρεύει στο Παρίσι, 8ο διαμέρισμα του Δήμου των Παρισίων, οδός Balzac αρ. 23 και είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Εταιρειών του Εμποροδικείου των Παρισίων με αριθμό 397 478 421, είναι ήδη εισηγμένη στο Alternext του Χρηματιστηρίου Euronext στο Παρίσι. Η GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. έχει καταθέσει ενώπιον των Γαλλικών Εποπτικών Αρχών Ενημερωτικό Δελτίο για την μετάταξή των μετοχών της για διαπραγμάτευση στην αγορά ΝΥSE Euronext στο Παρίσι, προκειμένου να εισαχθούν οι μετοχές και στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών για ταυτόχρονη διαπραγμάτευση και στις δύο χρηματιστηριακές αγορές, και τούτο ώστε οι μέτοχοι της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, κατά την ημέρα της ολοκλήρωσης της Διασυνοριακής Συγχώνευσης, να ανταλλάξουν τις μετοχές τις οποίες κατέχουν πριν την συγχώνευση με μετοχές εταιρείας της οποίας οι μετοχές διαπραγματεύονται παράλληλα σε οργανωμένη αγορά τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την κείμενη ελληνική νομοθεσία. H ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, είναι Ανώνυμη Εταιρεία η οποία έχει συσταθεί σύμφωνα με τους Ελληνικούς νόμους, είναι εισηγμένη στη Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών και η έδρα της βρίσκεται στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 14, Αθήνα, ΤΚ 10673 Ελλάς και είναι καταχωρημένη στο ΓΕΜΗ (Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας) με αριθμό 1097701000.
4. Το μετοχικό κεφάλαιο της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. κατά την ημέρα της γενικής συνέλευσης που θα αποφασιστεί η διασυνοριακή συγχώνευση θα ανέρχεται σε Ευρώ 26.694.140, διαιρούμενο σε 13.347.070 μετοχές ονομαστικής αξίας ευρώ 2,00 η κάθε μία. Το μετοχικό κεφάλαιο της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ κατά την ημέρα της γενικής συνέλευσης που θα αποφασιστεί η διασυνοριακή συγχώνευση θα ανέρχεται σε Ευρώ 13.972.500 διαιρούμενο σε 11.178.000 μετοχές με ονομαστική αξία Ευρώ 1,25 εκάστη.
5. Όπως προβλέπεται από τη Γαλλική και την Ελληνική νομοθεσία, οι Συγχωνευόμενες Εταιρείες έχουν δικαίωμα να διορίσουν κοινό Εμπειρογνώμονα για τον έλεγχο και επιβεβαίωση της αποτιμήσεως της αξίας κάθε εταιρείας και την σχέση ανταλλαγής των μετοχών, όπως απαιτείται από το άρθρο L.236-10 του Γαλλικού Εμπορικού Κώδικα και το άρθρο 6 του Ελληνικού Νόμου 3777/2009.
Προς το σκοπό αυτό, οι Συγχωνευόμενες Εταιρείες ζήτησαν την 10η Οκτωβρίου 2013 από τον Πρόεδρο του Εμποροδικείου Παρισίων τον διορισμό ενός ή περισσοτέρων Εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με το άρθρο L.236-10 του Γαλλικού Εμπορικού Κώδικα και το άρθρο 6 του Ελληνικού νόμου 3777/2009. Ο κύριος Πρόεδρος του Εμποροδικείου Παρισίων με την από 21 Οκτωβρίου 2013 διάταξή του διόρισε ως ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες τους κ.κ. Herve Sichel Dulong και Paul Vaillant (commissaries à la fusion). Η αξία της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. και της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ προσδιορίστηκε με βάση τις μεθόδους αποτίμησης τις πλέον πρόσφορες για κάθε εταιρεία. Οι αξίες κάθε μιας των συγχωνευόμενων εταιρειών στις 31 Δεκεμβρίου 2013 καθορίστηκαν από τα Διοικητικά τους Συμβούλια για τους σκοπούς της Διασυνοριακής Συγχώνευσης, ως εξής: (i) η αξία της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. καθορίστηκε σε Ευρώ 38.868.579 και (ii) η αξία της Aπορροφώμενης Εταιρείας καθορίστηκε σε Ευρώ 17.134.183.
6. Η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής στο πλαίσιο της Διασυνοριακής Συγχώνευσης καθορίστηκε σε 10 μετοχές της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. για 19 μετοχές της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, χωρίς πρόσθετη καταβολή μετρητών. Για τους σκοπούς της Διασυνοριακής Συγχώνευσης κάθε μετοχή της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ αποτιμήθηκε σε ευρώ 1,53278 και η αξία αυτή κάθε μετοχής είναι αποτέλεσμα της συνολικής αποτίμησης της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ που ανέρχεται σε Ευρώ 17.134.183 διά του συνόλου του αριθμού των μετοχών της που έχουν εκδοθεί (11.178.000 μετοχές).
7. Με την ολοκλήρωση της Διασυνοριακής Συγχώνευσης και προκειμένου να αποδοθούν στους μετόχους της Απορροφώμενης Εταιρείας μετοχές θα επακολουθήσει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της GIS κατά ποσό ευρώ εννέα εκατομμυρίων επτακοσίων εβδομήντα τριών χιλιάδων διακοσίων σαράντα τριών και εβδομήντα πέντε λεπτών (€ 9.773.243,75) που είναι το εισφερόμενο μετοχικό κεφάλαιο της απορροφώμενης εταιρείας μετά την σύγχυση των μετοχών της, η δε αύξηση αυτή αναλύεται ως εξής:
(α) αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους Ευρώ 8.230.100 με την έκδοση 4.115.050 νέων μετοχών της GIS που θα δοθούν στους μετόχους της απορροφούμενης (ΑΙΟΛΙΚΗΣ) κατά την ημερομηνία της σύγχώνευσης. Ο συνολικός αριθμός των νέων μετοχών της GIS που θα εκδοθούν, θα ανέλθει σε 4.115.050 μετοχές σύμφωνα με τη σχέση ανταλλαγής (οι «Νέες Μετοχές») λαμβάνοντας υπόψη τις 3.359.405 μετοχές της ΑΙΟΛΙΚΗΣ που η GIS κατέχει, και
(β) αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους Ευρώ ενός εκατομμυρίου πεντακοσίων σαράντα τριών χιλιάδων διακοσίων σαράντα τριών και εβδομήντα πέντε λεπτών (€ 1.543.243,75) με αύξηση της ονομαστικής αξίας του συνολικού αριθμού των μετοχών της απορροφώσας (συμπεριλαμβανομένων και των νέων μετοχών) από € 2 σε € 2,08837092804 η κάθε μία.
Μετά την ολοκλήρωση της Διασυνοριακής Συγχώνευσης και την ακύρωση των μετοχών ΑΙΟΛΙΚΗΣ που απέκτησε η GIS ως αποτέλεσμα της Διασυνοριακής Συγχώνευσης (σε αντάλλαγμα των μετοχών της ΑΙΟΛΙΚΗΣ που κατείχε η GIS πριν τη Διασυνοριακή Συγχώνευση), οι μετοχές της GIS θα κατανεμηθούν μεταξύ των σημερινών μετόχων των εταιρειών GIS και ΑΙΟΛΙΚΗΣ ως ακολούθως:
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.gr
FOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin• 13.347.070 μετοχές από το σύνολο των 17.462.120 μετοχών της GIS θα κατέχουν οι σημερινοί μέτοχοι της GIS (πριν τη Διασυνοριακή Συγχώνευση) και
• τις υπόλοιπες 4.115.050 μετοχές από το σύνολο των 17.462.120 μετοχών της GIS θα κατέχουν οι σημερινοί μέτοχοι της ΑΙΟΛΙΚΗΣ (πριν τη Διασυνοριακή Συγχώνευση).
Τελικά το μετοχικό κεφάλαιο της απορροφώσας εταιρείας μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω αυξήσεων του μετοχικού κεφαλαίου θα ανέλθει σε € 36.467.383,75 διαιρούμενο σε 17.462.120 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας € 2,08837092084 η κάθε μία. Ούτω το μετοχικό κεφάλαιο της GIS, μετά την ολοκλήρωση της Διασυνοριακής Συγχωνεύσεως, θα ισούται με το άθροισμα των δύο υπό διασυνοριακή συγχώνευση εταιρειών και αφού αφαιρεθεί το ποσό που αντιστοιχεί στις μετοχές της απορροφούμενης εταιρείας που κατείχε η απορροφώσα εταιρεία πριν την συγχώνευση.
8. Οι νέες μετοχές θα παραδοθούν στους πρώην μετόχους της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ σε αποϋλοποιημένη μορφή στις μερίδες των πρώην μετόχων της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ μέσω του Euroclear που είναι το κεντρικό Γαλλικό αποθετήριο τίτλων. Λόγω της διπλής διαπραγμάτευσης των μετοχών της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. στις οργανωμένες χρηματιστηριακές αγορές NYSE Euronext στο Παρίσι και στη συνέχεια στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών των Αθηνών η παράδοση των υπαρχουσών και νέων Μετοχών θα γίνει στις σημερινές μερίδες του Συστήματος Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) των παλαιών μετόχων της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ που τηρούνται από την ΕΧΑΕΕΧΑΕ +2,34%. Μέτοχοι που επιθυμούν να ανοίξουν μερίδα ΣΑΤ, δύνανται να διορίζουν ως εξουσιοδοτημένους χειριστές μερίδων (Χειριστές ΣΑΤ) ένα ή περισσότερα μέλη του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Χ.Α.) ή θεματοφύλακες Τράπεζες. Όλες οι μετοχές της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. που θα αποδοθούν στους μετόχους της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ μέσω του ΣΑΤ θα είναι καταχωρημένες στο ΣΑΤ και όλες οι σχετικές μεταβιβάσεις που θα εκκαθαρίζονται μέσω του ΣΑΤ παρακολουθούνται μέσω των Λογαριασμών Τίτλων και Αξιών των Επενδυτών που τηρούνται στο ΣΑΤ.
Η εταιρεία Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. (ΕΧΑΕ) ως διαχειριστής του ΣΑΤ θα τηρεί αμέσως ή εμμέσως θέση σε τέτοιες μετοχές σε μερίδα αξιών στο Euroclear Γαλλίας, η οποία θα αντιστοιχεί στο συνολικό αριθμό των μετοχών αυτών που παρακολουθούνται στο ΣΑΤ. Σε περίπτωση που μετοχές της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ είναι επιβαρυμένες με νομικά βάρη, η παράδοση των μετοχών της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. σε ανταλλαγή των μετοχών αυτών θα γίνει μόνο μέσω της ΕΧΑΕΕΧΑΕ +2,34% και οι Νέες Μετοχές που θα δοθούν από την GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. στους μετόχους της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ θα είναι επιβαρυμένες με τα ίδια νομικά βάρη.
Η ανωτέρω περιγραφή για την έκδοση και διανομή μετοχών στους παλαιούς μετόχους της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ μπορεί να αποσαφηνιστεί και τροποποιηθεί περαιτέρω με βάση την οριστικοποίηση της πρακτικής υλοποίησης της Διασυνοριακής Συγχώνευσης. Η ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ και η GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. θα θέσουν εγκαίρως στη διάθεση του κοινού κάθε σχετική πρόσθετη πληροφορία μέσω των ιστοτόπων τους και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο δημοσιότητας.
9. Η Διασυνοριακή Συγχώνευση δεν θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στην απασχόληση των υπαλλήλων των συγχωνευομένων εταιρειών. Η ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ σήμερα απασχολεί 3 υπαλλήλους, οι οποίοι θα μεταφερθούν στην GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. Οι υπάλληλοι αυτοί θα απασχοληθούν στην ελληνική θυγατρική της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. με όλα τα δικαιώματά τους και τους ίδιους όρους απασχόλησης.
10. Σύμφωνα με το ισχύον Γαλλικό και Ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο και σύμφωνα με τους κανόνες εκπροσώπησης των εργαζομένων τόσο στην Απορροφώσα Εταιρεία όσο και στην ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ, η GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. δεν υποχρεούται να θέσει σε κίνηση εν όψει της Διασυνοριακής Συγχώνευσης μηχανισμό συμμετοχής των εργαζομένων κατά την έννοια της Οδηγίας 2005/56/EC της 26ης Οκτωβρίου 2005.
11. Οι πρώην μέτοχοι της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ θα δικαιούνται να συμμετάσχουν στα κέρδη της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. κάθε οικονομικό έτος περιλαμβανομένου του έτους που λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2014.
12. Από λογιστικής απόψεως όλες οι πράξεις της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ θα θεωρούνται ότι γίνονται για λογαριασμό της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. από την 1η Ιανουαρίου 2014.
13. Οι Νέες Μετοχές θα είναι κοινές. Τα δικαιώματα που απορρέουν από τις Νέες Μετοχές θα είναι από κάθε άποψη τα ίδια με τα δικαιώματα που απορρέουν από τις άλλες μετοχές της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. Η ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ δεν έχει εκδώσει άλλους τίτλους πλην μετοχών.
14. Δεν παρέχονται ειδικά πλεονεκτήματα στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στα διοικητικά και τα διευθυντικά όργανα της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. και της ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ούτε στον κοινό τους εμπειρογνώμονα που εξέτασε το Κοινό Σχέδιο Σύμβασης Διασυνοριακής Συγχώνευσης.
15. Οι πιστωτές και οι μέτοχοι της μειοψηφίας της GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. και ΑΙΟΛΙΚΗ –ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ θα ασκούν τυχόν δικαιώματά τους αντίστοιχα σύμφωνα με τις διατάξεις του Γαλλικού Εμπορικού Κώδικα και του (Ελληνικού) Νόμου 3777/2009, δύνανται δε να ζητούν ανέξοδα εκτενείς πληροφορίες για το περιεχόμενο των ως άνω διατάξεων και τους τρόπους άσκησης των τυχόν δικαιωμάτων τους από: (i) την GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. , στα γραφεία της που βρίσκονται στη οδό Balzac αριθ. 23, 75008 Παρίσι (Γαλλία) και (ii) την Απορροφώμενη Εταιρεία, στα γραφεία της που βρίσκονται στη Πλατεία Φιλικής Εταιρείας 14, Αθήνα, ΤΚ 10673 (Ελλάς).
Οι μέτοχοι των συγχωνευόμενων εταιρειών έχουν το δικαίωμα επιθεώρησης και λήψης αντιγράφων των σχετικών εγγράφων της συγχώνευσης, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία στις ανωτέρω αναφερόμενες διευθύνσεις αντίστοιχα. Τα ανωτέρω έγγραφα βρίσκονται ήδη στη διάθεση των μετόχων των συγχωνευόμενων εταιρειών. Υπεύθυνα πρόσωπα, (α) για την Γαλλία, κ. Frederic Gameiro de Conceicao, GLOBAL INVESTMENT SERVICES S.A. τηλέφωνο: +33144433349, (β) για την Ελλάδα τη Όλγα Κασελά, ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ. τηλέφωνο: +302107243900).