Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παραίτηση του Β. Νειάδα από το Δ.Σ. της Centric

Την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Centric Πολυμέσα υπέβαλε ο κ. Βασίλης Νειάδας, ώστε να μπορέσει να δραστηριοποιηθεί ως ανεξάρτητος σύμβουλος στην ελληνική αγορά των Τυχερών Παιγνίων.

Παραίτηση του Β. Νειάδα από το Δ.Σ. της Centric
Την παραίτησή του από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Centric
Πολυμέσα υπέβαλε ο κ. Βασίλης Νειάδας, ώστε να μπορέσει να δραστηριοποιηθεί ως ανεξάρτητος σύμβουλος στην ελληνική αγορά των Τυχερών Παιγνίων.

Η διοίκηση της Εταιρίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Νειάδα για την προσφορά του και τη διάθεση τεχνογνωσίας υψηλού επιπέδου και της εξειδικευμένης εμπειρίας του, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της Centric Πολυμέσα ΑΕ.

Η θέση του κ. Νειάδα στο Δ.Σ. δεν θα αναπληρωθεί προς το παρόν.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v