ATEBank: Επάρκεια 6% και νέο ΜΟΔ

Στην έκδοση ΜΟΔ ύψους 235 εκατ. ευρω θα προχωρήσει στο τέλος του 2012 η ΑΤΕBank κίνηση που σε συνδυασμό με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα θα αυξήσει τον δείκτη βασικών εποπτικών κεφαλαίων στο 10,7%.

ATEBank: Επάρκεια 6% και νέο ΜΟΔ
Στην έκδοση ΜΟΔ ύψους 235 εκατ. ευρω θα προχωρήσει στο τέλος του 2012 η ΑΤΕBank κίνηση που σε συνδυασμό με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα θα αυξήσει τον δείκτη βασικών εποπτικών κεφαλαίων στο 10,7% και τον δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας 10,1%

Η ΑΤΕ στα stress tests που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο εμφάνισε στο δυσμενές σενάριο υστέρηση 713 εκατ. ευρώ σε σχέση με τα ελάχιστα κεφάλαια που έχουν τεθεί ως σημείο αναφοράς.
 
Ωστόσο με την έκδοση του μετατρέψιμου κοινού ομολογιακού δανείου ο δείκτης των κοινών βασικών κεφαλαίων της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ διαμορφώνεται στο 6%, ποσοστό που υπερκαλύπτει το ελάχιστο όριο (5%) που έχει τεθεί.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v