ΕΤΕ: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης

Η Εθνική Χρηματιστηριακή ανακοινώνει ότι το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε με την από 24.02.2011 απόφασή του την απόκτηση της ιδιότητας της Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας.

ΕΤΕ: Έναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης
Η Εθνική Χρηματιστηριακή ανακοινώνει ότι, κατόπιν αίτησής της, το Δ.Σ. του Χ.Α. ενέκρινε με την από 24.02.2011 απόφασή του την απόκτηση της ιδιότητας της εταιρίας Εθνική Χρηματιστηριακή Α.Ε. ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο