ΤΤ: Εγκρίθηκε η επαναγορά των προνομιούχων

Την επαναγορά των προνομιούχων μετοχών, κυριότητας Δημοσίου ύψους 224,9 εκατ. ευρώ αποφάσισε πριν από λίγο ομόφωνα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

ΤΤ: Εγκρίθηκε η επαναγορά των προνομιούχων
Την επαναγορά, εφάπαξ ή τμηματικά, των προνομιούχων μετοχών, κυριότητας Δημοσίου ύψους 224,9 εκατ. ευρώ αποφάσισε πριν από λίγο ομόφωνα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Η συνέλευση διενεργήθηκε με απαρτία 52,55% και πέραν της επαναγοράς επικύρωσε και την εκλογή δύο νέων μελών στο Δ. Σ. ως μη εκτελεστικά μέλη. Πρόκειται για τις κυρίες Βασιλική Κέστη και Παπαδοπούλου Σοφία οι οποίες εξελέγησαν ως εκπρόσωποι των εργαζομένων. 

Η επαναγορά των προνομιούχων τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ψήφο εμπιστοσύνης για το ΤΤ και την ελληνική οικονομία χαρακτήρισε ο κ. Κλέων Παπαδόπουλος,
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedinπρόεδρος του Ταμιευτηρίου, την τμηματική ή ολική επαναγορά των προνομιούχων. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v