Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ ενόψει της γ’ αξιολόγησης

Αύριο αναμένεται να πιάσουν δουλειά στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια, ενώ από τη Δευτέρα ξεκινούν οι συζητήσεις με τους επικεφαλής.

Ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ ενόψει της γ’ αξιολόγησης

Σε ρυθμούς αξιολόγησης κινείται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, δεδομένου ότι από αύριο αναμένεται να πιάσουν δουλειά στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια, ενώ από τη Δευτέρα ξεκινούν οι συζητήσεις με τους επικεφαλής.

Στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη υπό τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, με τη συμμετοχή της υπουργού Εργασίας Εφης Αχτσιόγλου, του υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρη Λιάκου και του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή.

Το αντικείμενο της σύσκεψης δεν έχει ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v