Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος επαγγελματικής πιστοποίησης logistics

Το ELA Certification είναι η πιο αναγνωρίσιμη επαγγελματική πιστοποίηση στα Logistics, που ενισχύει σημαντικά τις προοπτικές επαγγελματικής καριέρας των συμμετεχόντων στη διαδικασία.

Ολοκληρώθηκε ο 1ος κύκλος επαγγελματικής πιστοποίησης logistics
Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου ο πρώτος κύκλος για την Επαγγελματική Πιστοποίηση Logistics σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα [ELAQF Standards].

Η Επαγγελματική Πιστοποίηση αφορά τα επίπεδα EJLog [Supervisory / Operational] και ESLog [Senior] και EMLog [Strategic].

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Ινστιτούτου, ο χώρος της εφοδιαστικής ανταποκρίθηκε ενεργά, αναγνωρίζοντας τις προοπτικές που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση, με μεγάλη συμμετοχή. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και ενισχύθηκε από τη συμμετοχή στη διαδικασία υψηλόβαθμων στελεχών από μεγάλες εταιρίες.

Ήδη, ξεκινά ο δεύτερος κύκλος με την ανακοίνωση των εξετάσεων στα τέλη Ιουνίου 2016.

Το ILME θα γιορτάσει την καθιέρωση της Ευρωπαϊκής Επαγγελματικής Πιστοποίησης στην Ελλάδα με εκδήλωση που θα οργανώσει στο πλαίσιο του εορτασμού της European Supply Chain Day, στις 21 Απριλίου 2016.

Σημειώνεται ότι το ILME, μέσα σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον, ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών εταιριών και των Ελλήνων επαγγελματιών του χώρου της εφοδιαστικής αλυσίδας, μέσα από την Ευρωπαϊκή Επαγγελματική Πιστοποίηση [ELA Certification]. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη επαγγελματική πιστοποίηση στα Logistics, που ενισχύει σημαντικά τις προοπτικές επαγγελματικής καριέρας των συμμετεχόντων στην διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v