ΠΑΣΟΚ: Φτηνή μπλόφα το δημοψήφισμα

Ο χρόνος τελειώνει και όλα τα οικονομικά μεγέθη της χώρας επιδεινώνονται διαρκώς, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ: Φτηνή μπλόφα το δημοψήφισμα
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε με την κυβέρνηση χαμένη μέσα στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της διαπραγμάτευσης που κάνει με τους μέσα, δηλαδή με τον εαυτό της και όχι με τους έξω.

Στο μεταξύ ο χρόνος τελειώνει και όλα τα οικονομικά μεγέθη της χώρας επιδεινώνονται διαρκώς.

Οι δήθεν απειλές του τύπου «δεν πληρώνω» και «θα κάνω δημοψήφισμα» αντιστρέφονται και δίνουν τελικά την εντύπωση μιας φτηνής μπλόφας για εσωτερική κατανάλωση.

Καλούμε την κυβέρνηση, εάν είναι δυνατόν, να σοβαρευτεί, να ενημερώσει ουσιαστικά τη Βουλή, να σταματήσει να αιχμαλωτίζει το μέλλον της χώρας μέσα στις δικές της κομματικές σκοπιμότητες.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v