Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση σε Στουρνάρα από την Αυγή

Η «διάψευση» του Σαββάτου καθίσταται μετέωρη, γράφει η εφημερίδα που υποστηρίζει ότι η άρνησή του να δώσει ουσιαστικές εξηγήσεις σημαίνει ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του παιχνιδιού.

Επίθεση σε Στουρνάρα από την Αυγή

Σφοδρή επίθεση εξαπολύει με κύριο άρθρο της η Αυγή στον Γιάννη Στουρνάρα, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το e-mail για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, που χθες απασχόλησε και το briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Στο κύριο άρθρο της γράφει ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος βρίσκεται διπλά εκτεθειμένος μετά την παραδοχή ενός εκ των παραληπτών του e-mail που απεστάλη από το τμήμα επικοινωνίας της τράπεζας με επιλεγμένα οικονομικά στοιχεία, έτσι ώστε να εμφανίζεται μια εικόνα κατάρρευσης όσο κρατούν οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Διπλά εκτεθειμένος διότι, μετά την παραδοχή των δημοσιογράφων Θ. Τσεκούρα και Έλλης Στάη ότι έλαβαν το e-mail από την ΤτΕΕΛΛ +1,06%, η «διάψευση» του Σαββάτου καθίσταται μετέωρη, ενώ η άρνησή του να δώσει ουσιαστικές εξηγήσεις σημαίνει ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη του παιχνιδιού εις βάρος της διαπραγματευτικής θέσης της κυβέρνησης και υπέρ της αντίστοιχης των δανειστών».

«Ενδεχομένως να μην έχει ακόμη ξεπεράσει την προηγούμενη ιδιότητά του ως υπουργού των κ. Σαμαρά και Βενιζέλου.

Όσο για τα περί "προϊόντος υποκλοπής", δεν είναι παρά μία ακόμη επιβεβαίωση της ύπαρξης του e-mail», αναφέρει η εφημερίδα, που αντανακλά τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v