Τηλεφώνημα για βόμβα στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στο σημείο σπεύδει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Τηλεφώνημα για βόμβα στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Εκκενώθηκαν τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, μετά από τηλεφώνημα αγνώστου ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα εντός του κτιρίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για τον έλεγχο του κτιρίου.

Την ώρα του τηλεφωνήματος πραγματοποιούνταν αρκετές συνεδριάσεις στο κτίριο, μεταξύ των οποίων και συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και των ευρωβουλευτών του κόμματος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε αναχωρήσει λίγα λεπτά νωρίτερα για την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.



Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v