Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Με πρότεινε η Σακελλαρίου, με έκοψε ο Προβόπουλος»

Μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, ο κ. Φιλιππίδης υποστήριξε ότι ο διοικητής της ΤτΕ έβαλε φρένο στην επιστροφή του στο Τ.Τ. Υπεραμύνθηκε των πεπραγμένων του στην τράπεζα.

«Με πρότεινε η Σακελλαρίου, με έκοψε ο Προβόπουλος»

Υπεραμύνθηκε των πεπραγμένων του ως επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 ο Άγγελος Φιλιππίδης και παράλληλα έκανε μια αποκάλυψη.

Υποστήριξε ότι η διευθύνουσα σύμβουλος του ΤΧΣ Αν. Σακελλαρίου ήθελε να επιστρέψει στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αλλά ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος ήταν αντίθετος, δεδομένου ότι έτρεχε ήδη η έρευνα των δικαστικών αρχών.

Έτσι, όπως είπε, δεν μπόρεσε να τον επαναφέρει η κ. Σακελλαρίου, την οποία σημείωσε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά, αλλά επειδή πέρασε από το Τ.Τ. είχε γνώση της κατάστασης της τράπεζας και της καλής διαχείρισης που είχε κάνει. 

Ο κ. Φιλιππίδης σημείωσε πως η τράπεζα είχε επισφάλειες μόλις 5% και ήταν σε καλύτερη θέση από τις υπόλοιπες 22 στον συγκεκριμένο τομέα. Δεν ήταν δυνατόν, όμως, είπε να μην υπάρξουν κόκκινα δάνεια δεδομένης της κρίσης που ακολούθησε. 

Παράλληλα, υποστήριξε πως ζήτησε να δει τον εισαγγελέα κ. Νικολούδη, αλλά αυτός αρνήθηκε και έβγαλε πόρισμα χωρίς να ληφθούν υπόψη οι απόψεις του. Ο ίδιος σημείωσε ότι επισκέφθηκε την κ. Ράικου και την κ. Παπανδρέου ζητώντας να δώσει διευκρινίσεις σε όποιο θέμα ετίθετο.

Επανέλαβε τέλος ότι θα γυρίσει στην Αθήνα για να δώσει εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.

 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v