Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με προσωπικό ασφαλείας τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ

Κυλιόμενες 24ωρες απεργίες πραγματοποιούν από τη Δευτέρα οι γιατροί του Οργανισμού, διαμαρτυρόμενοι για την κινητικότητα και τις επικείμενες απολύσεις

Με προσωπικό ασφαλείας τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, αποφάσισαν και πραγματοποιούν από τη Δευτέρα οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Με τον τρόπο αυτό αντιδρούν, σύμφωνα με το iatronet.gr, στη διαθεσιμότητα και σε ενδεχόμενες απολύσεις.

Η Ομοσπονδία του κλάδου ανακοίνωσε ότι τα ιατρεία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Πρόκειται για κλιμάκωση της κόντρας μεταξύ γιατρών και υπουργείου Υγείας, σχετικά με την αλλαγή της μορφής του ΕΟΠΥΥ και την επικείμενη απόλυση έως και 2.000 υπηρετούντων γιατρών.

Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι όσοι τεθούν σε διαθεσιμότητα και αξιολογηθούν θετικά, θα μπορέσουν να απορροφηθούν σε μονάδες του ΕΣΥ.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v