Μέρκελ: Δεν βλέπει νέο κούρεμα ελληνικού χρέους

Η κατάσταση της Ελλάδας θα επανεξεταστεί στο τέλος του 2014 ή στις αρχές του 2015, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Δεν βλέπει νέο κούρεμα ελληνικού χρέους. Θα πυροδοτούσε αβεβαιότητα, τόνισε.

Μέρκελ: Δεν βλέπει νέο κούρεμα ελληνικού χρέους

Η Άγκελα Μέρκελ δήλωσε την Παρασκευή στην Frankfurter Allgemeine Zeitung ότι δεν πρόκειται να υπάρξει νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, τονίζοντας πως η κατάσταση της Ελλάδας θα επανεξεταστεί στο τέλος του 2014 ή στις αρχές του 2015.

"Δεν βλέπω νέο κούρεμα για την Ελλάδα" ανέφερε η κ. Μέρκελ στην γερμανική εφημερίδα.

"Εκπλήσσομαι συνεχώς από την απερισκεψία με την οποία συζητείται το θέμα" πρόσθεσε. "Μια τέτοια κίνηση θα προκαλούσε αβεβαιότητα σε άλλα μέρη της Ευρώπης" προειδοποίησε η κ. Μερκελ.

Όπως μεταδίδει το MNI, η Γερμανίδα καγκελάριος ανέφερε ακόμα πως οι διεθνείς δανειστές έχουν συμφωνήσει να επανεξετάσουν την κατάσταση της Ελλάδας στο τέλος του 2014 ή στις αρχές του 2015.

"Πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό το χρονοδιάγραμμα, αντί να κάνουμε συνεχώς υποθέσεις" τόνισε.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v