"Κλείδωσε" η επόμενη φάση της διαθεσιμότητας

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως οριστικοποιήθηκε το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Κλείδωσε η επόμενη φάση της διαθεσιμότητας

Η μείωση του προσωπικού στα υπουργεία βρέθηκε στο επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού και την συμμετοχή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρυθμισης, του γενικού γραμματέα συντονισμού της κυβέρνησης Δ. Βαρτζόπουλου και των γενικών γραμματέων όλων των υπουργείων.

Όπως μεταδίδει το Real.gr, o Αντώνης Σαμαράς ζήτησε άμεσα αποτελέσματα στην αναδιοργάνωση των υπουργείων – ένα θέμα στο οποίο υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση – με συγκεκριμένα οργανογράμματα προκειμένου ένας σημαντικός αριθμός εργαζομένων να μπει σε κινητικότητα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην συνάντηση "οριστικοποιήθηκε το δεύτερο κύμα διαθεσιμότητας- κινητικότητας στο οποίο θα συμμετέχουν όλα τα υπουργεία με την αξιολόγηση των δομών που έχουν γίνει. Ο χρονικός ορίζοντας είναι έως τα τέλη του Σεπτεμβρίου".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε πως «θα πρέπει να αφήσουμε πίσω τα οριζόντια μέτρα». Παράλληλα υποστήριξε πως τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά αλλά όπως είπε «η Ελλάδα θα τηρήσεις τις δεσμεύσεις της»

 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v