Επιφυλάξεις από ΔΗΜΑΡ για τον προϋπολογισμό

Την επιφύλαξη της ΔΗΜΑΡ μέχρι την οριστική ψήφο του προϋπολογισμού στην ολομέλεια εξέφρασε η εισηγήτρια του κόμματος Ασημίνα Ξηροτύρη στη συζήτηση της Βουλής για τον Προϋπολογισμό.

Επιφυλάξεις από ΔΗΜΑΡ για τον προϋπολογισμό
Την επιφύλαξη της ΔΗΜΑΡ μέχρι την οριστική ψήφο του προϋπολογισμού στην ολομέλεια εξέφρασε η εισηγήτρια του κόμματος Ασημίνα Ξηροτύρη στη συζήτηση της Βουλής για τον Προϋπολογισμό.

Όπως τόνισε, η θέση της ΔΗΜΑΡ για τον προϋπολογισμό θα καθοριστεί με πολιτικά κριτήρια, κι αφού έχουν συνυπολογιστεί από τα αρμόδια όργανα του κόμματος αφενός τα στοιχεία του προϋπολογισμού και αφετέρου η αναγκαιότητα να υπάρχουν προϋποθέσεις.

Η κ. Ξηροτύρη τόνισε ότι η λήψη των μέτρων είναι εξαιρετικά εμπροσθοβαρής, γεγονός που μπορεί να ακυρώσει στη πράξη τόσο τη ρήτρα ισοδυνάμων όσο και την επέκταση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο