Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηοllande: Mετά την έκθεση αποφάσεις για Ελλάδα

Οι αποφάσεις για την Ελλάδα πρέπει να ληφθούν μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης της τρόικα, δήλωσε τη Δευτέρα ο Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande.

Ηοllande: Mετά την έκθεση αποφάσεις για Ελλάδα
Οι αποφάσεις για την Ελλάδα πρέπει να ληφθούν μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης της τρόικα, δήλωσε τη Δευτέρα ο Γάλλος πρόεδρος Francois Hollande, μετά από συνάντηση του με τους διοικητές του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΟΟΣΑ.

Όπως μεταδίδει το MNI, o κ. Hollande ανέφερε ακόμα ότι η γαλλική κυβέρνηση θα επιτεθεί στο πρόβλημα της ανταγωνιστικότητας, προαναγγέλλοντας την εισαγωγή ενός μεσοπρόθεσμου σχεδίου στις αρχές Νοεμβρίου.

Ο Γάλλος πρόεδρος σημείωσε ότι η αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας προϋποθέτει αλλαγές στην έρευνα, τις επενδύσεις, την καινοτομία, την εκπαίδευση, την αγορά κατοικίας και το εργασιακό κόστος.

"Όλα βρίσκονται στο τραπέζι προς συζήτηση" σημείωσε ο κ. Hollande, απευθύνοντας έκκληση στα εργατικά σωματεία και τους εργαζόμενους να καταθέσουν προτάσεις.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v