Συνάντηση Υφ. ΠΕΚΑ, Μ. Παπαγεωργίου για τον TAP

Tην πάγια θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης για τους αγωγούς, ότι πρέπει να εξυπηρετούν τα στρατηγικά συμφέροντα της χώρας, διατύπωσε ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ Μάκης Παπαγεωργίου, στη συνάντηση που είχε, με αντιπροσωπεία του TAP.

Συνάντηση Υφ. ΠΕΚΑ, Μ. Παπαγεωργίου για τον TAP
Tην πάγια θέση της Ελληνικής Κυβέρνησης για τους αγωγούς, ότι πρέπει να εξυπηρετούν τα στρατηγικά συμφέροντα της χώρας, διατύπωσε ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μάκης Παπαγεωργίου, στη συνάντηση που είχε, σήμερα Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012, με αντιπροσωπεία του Trans Adriatic Pipeline (TAP).

Οι εκπρόσωποι του TAP, κ.κ. Michael Hoffman, Rikard Scoufias και Στάθης Θεοδωρόπουλος, ζήτησαν τη στήριξη της Ελληνικής κυβέρνησης και ενημέρωσαν τον Υφυπουργό ΠΕΚΑ για τις τελευταίες εξελίξεις στο συγκεκριμένο έργο, καθώς και για τις κινήσεις που γίνονται από τους εταίρους της κοινοπραξίας “Σαχ Ντενίζ ΙΙ”.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο αυτό, οι επαφές θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v