Υπ. Εργασίας: Επαφές με κοινωνικούς εταίρους

Αρχίζει από αύριο στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ο διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους για όλα τα θέματα που αφορούν στον κόσμο της εργασίας.

Υπ. Εργασίας: Επαφές με κοινωνικούς εταίρους
Αρχίζει από αύριο στο υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ο διάλογος με τους κοινωνικούς εταίρους για όλα τα θέματα που αφορούν στον κόσμο της εργασίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου. 

Συγκεκριμένα ο υπουργός κ. Ιωάννης Βρούτσης θα συναντηθεί αύριο Τρίτη στις 12.00 το μεσημέρι με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ).

Θα ακολουθήσει στις 2.00μ.μ. συνάντηση με το προεδρείο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), ενώ στις 4.00 το απόγευμα θα συναντηθεί με το προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

Την Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι ο υπουργός Εργασίας θα συναντηθεί με το προεδρείο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ).
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο