Βενιζέλος: Να ζητήσουμε αναπτυξιακά μέτρα

Θεώρησα υποχρέωση μου να μεταφέρω τις απόψεις μου και να προσφέρω τις εμπειρίες μου στον πρόεδρο της Ελλάδας, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την επίσκεψη του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Βενιζέλος: Να ζητήσουμε αναπτυξιακά μέτρα
Θεώρησα υποχρέωση μου να μεταφέρω τις απόψεις μου και να προσφέρω τις εμπειρίες μου στον πρόεδρο της Ελλάδας που θα ηγηθεί της αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την επίσκεψη του στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Το μήνυμα της Ελλάδας πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Η χώρα να μείνει στο ευρώ και να γίνει ξανά ανταγωνιστική»,
δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε ότι «σεβόμαστε τη σχέση με τους εταίρους μας. Δεν επιδιώκουμε μονομερείς κινήσεις αλλά αναθεώρηση στα πλαίσια της συμφωνίας, όπως προβλέπεται από την ίδια τη συμφωνία».

Όπως είπε ο κ. Βενιζέλος πρέπει να αξιοποιηθεί η απόφαση της Συνόδου Κορυφής. Ανέφερε ότι το προσχέδιο των συμπερασμάτων προβλέπει ότι η ΕΕ επιδιώκει φιλική προς την ανάπτυξη δημοσιονομική ολοκλήρωση με επενδυτικά εργαλεία όπως η ΕΤΕπ.

Αναφορικά με το θέμα του νέου υπουργού Οικονομικών, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού και του κόμματος της Ν.Δ. που έχει την μεγαλύτερη δύναμη. Εμείς θα δεχθούμε οποιοδήποτε πρόσωπο καλύπτει τις βασικές προϋποθέσεις.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο