Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δασκαλόπουλος: Οι μεγάλοι στόχοι είναι εθνικοί

"Ελπίζουμε η νέα κυβέρνηση να επιτύχει και να αναστρέψει την πορεία του τόπου" δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετά τη σημερινή ανακοίνωση του σχηματισμού κυβέρνησης.

Δασκαλόπουλος: Οι μεγάλοι στόχοι είναι εθνικοί
"Ελπίζουμε η νέα κυβέρνηση να επιτύχει και να αναστρέψει την πορεία του τόπου" δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετά τη σημερινή ανακοίνωση του σχηματισμού κυβέρνησης.

Αναλυτικά, μετά τη σημερινή ανακοίνωση του σχηματισμού της νέας κυβέρνησης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πολιτική σταθερότητα και η κοινωνική συναίνεση είναι, αυτονόητα, βασικές προϋποθέσεις για να ξαναπάει μπροστά ο τόπος.

Η κυβέρνηση συνεργασίας, την οποία επέβαλε το εκλογικό αποτέλεσμα, διαθέτει ευρεία κοινοβουλευτική στήριξη και λαϊκή νομιμοποίηση.

Έχει λοιπόν τις απαιτούμενες κατ’ αρχήν προδιαγραφές για να αντέξει και να δουλέψει με προοπτική, για να υλοποιήσει τις δομικές αλλαγές
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedinπου θα μας απαλλάξουν από τη λιτότητα.

Στη σημερινή συγκυρία οι μεγάλοι στόχοι είναι εθνικοί και όχι κομματικοί. Η νέα κυβέρνηση, όπως κάθε κυβέρνηση, θα κριθεί τελικά όχι από τη σύνθεσή της και τις προθέσεις της, αλλά από το έργο της.

Ελπίζουμε να επιτύχει και να αναστρέψει την πορεία του τόπου. Γιατί, εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, η χώρα δεν μπορεί να σηκώσει άλλη μια κυβερνητική αποτυχία.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v