Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Βορίδη - Κινέζων για αυτοκινητόδρομους

Αντιπροσωπεία της Εταιρείας Αυτοκινητοδρόμων της Περιφέρειας Guangdong της Κίνας συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Υποδομών κ. Μάκη Βορίδη για θέματα κατασκευής αυτοκινητοδρόμων.

Συνάντηση Βορίδη - Κινέζων για αυτοκινητόδρομους
Αντιπροσωπεία της Εταιρείας Αυτοκινητοδρόμων της Περιφέρειας Guangdong της Κίνας με επικεφαλής τον πρόεδρο της κ. Luo Yingsheng συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μάκη Βορίδη και στελέχη του Υπουργείου.

Κατά την συνάντηση εξετάστηκαν θέματα διαχείρισης και κατασκευής των αυτοκινητοδρόμων και διερευνήθηκε η δυνατότητα μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v