Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελεύθερες οι γυναίκες του Συνδικάτου Εγκλήματατος

Ελεύθερες με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν παρά την καταδίκη τους για συμμετοχή στο αποκαλούμενο "Συνδικάτο του Εγκλήματος" η Ιωάννα Χήρα και η Πολυτίμη Γεωργά.

Ελεύθερες οι γυναίκες του Συνδικάτου Εγκλήματατος
Ελεύθερες με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν παρά την καταδίκη τους για συμμετοχή στο αποκαλούμενο "Συνδικάτο του Εγκλήματος
" η Ιωάννα Χήρα και η Πολυτίμη Γεωργά.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτή αίτηση αναστολής που κατέθεσαν , ενώ αντίστοιχη ήταν η απόφαση του δικαστηρίου και για δύο ακόμη καταδικασθέντες, τους Γιάννη Θεοδωράκη και Γιάννη Καλογερίδη.

Οι τέσσερις καταδικασθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 5.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v