Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Barroso: Καλύτερα task force παρά επίτροπος

Ο κ. Barroso δήλωσε λίγη ώρα πριν την συνάντησή του με τον κ. Παπαδήμο, ότι μια ελληνική task force είναι καλύτερη από το ένα «σχέδιο ειδικού νέου επιτρόπου.»

Barroso: Καλύτερα task force παρά επίτροπος
Ο πρόεδρος της Κομισιόν κ. M. Barroso δήλωσε ότι η παροχή απεριόριστης 3ετούς ρευστότητας με το LTRO της ΕΚΤ, έχει βοηθήσει ώστε να αποτραπεί το πιστωτικό κράχ.

Ο κ. Barroso δήλωσε επίσης σχετικά με την Ελλάδα, ότι μια ελληνική task force είναι καλύτερη από «σχέδιο ειδικού νέου επιτρόπου.»

Σημειώνεται ότι σε λίγη ώρα ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα συναντηθεί με τον Έλληνα πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο για να συζητήσουν την εφαρμογή του νέου προγράμματος βοήθειας προς την χώρα.

Ο κ. Barroso σχολίασε επίσης ότι η ευρωζώνη θα επιστρέψει σε ανάπτυξη στο β΄ εξάμηνο του 2012 και τόνισε ότι είναι απαραίτητο να ληφθούν μέτρα για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης στην ευρωζώνη.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v