Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή της Λουξ στην έκθεση HORECA

Η Λουξ Μαρλαφέκας συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στη διεθνή έκθεση HORECA, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Συμμετοχή της Λουξ στην έκθεση HORECA
Η Λουξ Μαρλαφέκας συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στη διεθνή έκθεση HORECA, που πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 7 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. 

H ελληνική εταιρία αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών, παρουσίασε την πλούσια προϊοντική της γκάμα, που αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους χώρους εστίασης.

Ιδιαίτερη παρουσία μέσα στο περίπτερο της εταιρίας, είχε η Λουξ Cola, ο επίσημος χορηγός του Pro Evolution Soccer 2012 και διοργανωτής του ελληνικού πρωταθλήματος PES 2012 με την ονομασία «Loux Cola Pro Series 2012», προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του περίπτερου να αναμετρηθούν στο αγαπημένο τους παιχνίδι μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Παράλληλα, η εταιρία παρουσίασε τη διευρυμένη γκάμα της αγαπημένης πορτοκαλάδας Λουξ χωρίς ανθρακικό, που πρόσφατα εμπλουτίστηκε με νέους κωδικούς, ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση των καταναλωτών.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
Κατά την διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη μοναδική ποιότητα και τη γνήσια ελληνική γεύση των προϊόντων Λουξ, μέσα από γευστικές δοκιμές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v