Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μόντι: Το ΔΝΤ πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα

Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν θα επιδεινώσει τη θέση των ιταλικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές, δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Μ. Μόντι. Το ΔΝΤ πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Μόντι: Το ΔΝΤ πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα
Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους δεν θα επιδεινώσει τη θέση των ιταλικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές, δήλωσε την Πέμπτη ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι, μετά τη συνάντηση του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Υπογράμμισε μάλιστα πως αν επιλυθεί η ελληνική κρίση, θα επιταχυνθεί η πτώση στις αποδόσεις των ιταλικών ομολόγων.

Παράλληλα, ζήτησε από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να "γυρίσει σελίδα" και να βοηθήσει την Ελλάδα, εφόσον έχει εκπληρώσει τις βασικές προϋποθέσεις, για να αποτρέψει "μια πιθανή τεράστια έκρηξη".

"Αυτή είναι μια στιγμή που πρέπει να σκεφτούμε ότι αν υπάρχει μια ελάχιστη συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί, πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να διαγράψουμε μια πιθανή τεράστια έκρηξη" τόνισε ο Ιταλός πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v