Συμφωνία ΔΕΠΑ-Αζερμπαϊτζάν για φυσικό αέριο

Σε συμφωνία για προμήθεια φυσικού αερίου ύψους 700 εκατ. κυβικών μέτρων ετησίως απευθείας από το Αζερμπαϊτζάν ήλθε η ΔΕΠΑ, μεταδίδει το Reuters.

Συμφωνία ΔΕΠΑ-Αζερμπαϊτζάν για φυσικό αέριο
Σε συμφωνία για προμήθεια φυσικού αερίου ύψους 700 εκατ. κυβικών μέτρων ετησίως απευθείας από το Αζερμπαϊτζάν ήλθε η ΔΕΠΑ, μεταδίδει το Reuters. 

Η συμφωνία υπογράφτηκε την 1η Φεβρουαρίου στο Μπακού, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της ΔΕΠΑ, Χάρης Σαχίνης. 

Σημειώνεται ότι η Ελλάδα αγοράζει αζέρικο φυσικό αέριο ύψους 700 εκατ. κ.μ. ετησίως μέσω Τουρκίας από το 2008 στο πλαίσιο σχετικής συμφωνίας. 

"Συμφωνήσαμε με την Τουρκία και την Ελλάδα, να πωλείται απευθείας το φυσικό αέριο στην Ελλάδα χωρίς τη συμμετοχή της Τουρκίας", τόνισε ο υπουργός ενέργειας της χώρας Natik Aliyev. 
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο