Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος πρόεδρος του ΤΕΕ ο Χρήστος Σπίρτζης

Ο Χρήστος Σπίρτζης, Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός, 41 ετών, από την παράταξη "ΠΑΣΚ-Συνεργαζόμενοι Μηχανικών", μέχρι τώρα Β΄ Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ είναι ο νέος Πρόεδρος του ΤΕΕ, για την επόμενη τριετία 2010-12.

Νέος πρόεδρος του ΤΕΕ ο Χρήστος Σπίρτζης
Ο Χρήστος Σπίρτζης, Ηλεκτρολόγος - Μηχανικός, 41 ετών, από την παράταξη "ΠΑΣΚ-Συνεργαζόμενοι Μηχανικών", μέχρι τώρα Β΄ Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ είναι ο νέος Πρόεδρος του ΤΕΕ, για την επόμενη τριετία 2010-12, καθώς εξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία (ποσοστό 82,3% των παρόντων) από την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ τη λεγόμενη και "Βουλή των Μηχανικών" στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη οργάνων κεντρικής διοίκησης του ΤΕΕ.

Ο κ. Σπίρτζης σε δήλωση του τονίζει ότι "η εκλογή του έχει κυρίως πολιτικά και όχι στενά κομματικά χαρακτηριστικά", καθώς επίσης ότι συνδυάζεται με το γεγονός ότι "για πρώτη φορά στην ιστορία του ΤΕΕ υπάρχει ευρύτατη πλειοψηφία για την συγκρότηση αναλογικού, διαπαραταξιακού Προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ".

Στην παρούσα συγκυρία όλοι θα πρέπει να λειτουργήσουμε από κοινού, απελευθερωμένοι από γόρδιους δεσμούς και υποθήκες, που παγιδεύουν το συλλογικό στο ατομικό", τόνισε παράλληλα σε δήλωση του ο Σωκράτης Αλεξιάδης, Αρχιτέκτων Μηχανικός, μέχρι τώρα Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ από την παράταξη "Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών" (ΔΚΜ), που αναδείχθηκε στη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ.

"Στο ΤΕΕ δημιουργείται ένα ευρύτατο μέτωπο δημιουργικής αντίστασης και διαπαραταξιακής συνεργασίας", τόνισε σε δήλωσή του ο Θεόδωρος Σεραφίδης, Αρχιτέκτων Μηχανικός, μέχρι τώρα Μέλος της ΔΕ ΤΕΕ, ιδρυτής και πρόεδρος της παράταξης "Ελεύθεροι Επαγγελματίες Μηχανικοί" (ΕλΕΜ), που αναδείχθηκε στη θέση του Β΄ Αντιπροέδρου της ΔΕ ΤΕΕ.

Η ολοκλήρωση της εκλογής των Μελών του Προεδρείου της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ θα γίνει με την ανάδειξη του νέου Γενικού Γραμματέα ΔΕ ΤΕΕ και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα ΔΕ ΤΕΕ, σε προσεχή συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ. Μέχρι την συγκρότηση του νέου Προεδρείου και της Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ θα ασκεί τα καθήκοντα της η απερχόμενη διοίκηση του ΤΕΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v