"Εμπλοκή του ΔΝΤ δεν πλήττει το γόητρο της Ε.Ε."

H EE είναι έτοιμη να εγγυηθεί τη χρηματοοικονομική σταθερότητα της Ελλάδας δήλωσε στο τηλεοπτικό σταθμό “France 24” o Ζ. Μπαρόζο. Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν τίθεται θέμα "γοήτρου" για τη συμμετοχή του ΔΝΤ.

Εμπλοκή του ΔΝΤ δεν πλήττει το γόητρο της Ε.Ε.
H EE είναι έτοιμη να εγγυηθεί τη χρηματοοικονομική σταθερότητα της Ελλάδας δήλωσε στο τηλεοπτικό σταθμό “France 24” o Ζ. Μπαρόζο, μεταδίδει το Reuters.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν χαρακτήρισε εξευτελιστική για την ΕΕ μια προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ. Όπως υπογράμμισε "θα ήθελα να τονίσω ότι η Ελλάδα και όλα τα άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε. είνα μέλη του ΔΝΤ και συγκαταλέγονται μεταξύ των μεγαλύτερων χρηματοδοτών του Ταμείου".

"Το θέμα του ΔΝΤ δεν είναι θέμα γοήτρου, θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθούμε στην κατάσταση", δήλωσε ο κ. Μπαρόζο.
Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο