Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξοπλισμός ιατρείου μέσω ΕΣΠΑ με τη βοήθεια της Vidavo

Δεδομένης της έναρξης των νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και της επιλεξιμότητας της δαπάνης για την προμήθεια εξοπλισμού και την εγκατάσταση συστήματος τηλεϊατρικής, η Vidavo μπορεί να υποστηρίξει τον σχεδιασμό τέτοιων έργων.

Εξοπλισμός ιατρείου μέσω ΕΣΠΑ με τη βοήθεια της Vidavo
Η εταιρία λύσεων Ψηφιακής Υγείας Vidavo στηρίζει ενεργά την ελληνική ιατρική και επιστημονική κοινότητα, τους νέους και τους επαγγελματίες υγείας, προσφέροντας δωρεάν εκπαίδευση στο πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης χρονίων πασχόντων και πρωτοβάθμιας Vida24™.

Ειδικότερα, όσον αφορά νέους επιστήμονες, ιατρούς καθώς και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν βιώσιμες επιχειρήσεις με έμφαση σε καινοτόμα σχέδια, με την αξιοποίηση ψηφιακών εφαρμογών και τηλεϊατρικής, η Vidavo μπορεί να υποστηρίξει εκτός από την εκπαίδευση και στο σχεδιασμό τέτοιων πρότυπων έργων.

Δεδομένης της έναρξης των νέων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και της επιλεξιμότητας της δαπάνης για την προμήθεια εξοπλισμού και την εγκατάσταση συστήματος τηλεϊατρικής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα της εταιρίας, 2310474439, 6956202087 καθώς και στο mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v