Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία ΑΧΑ με το Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν τα εγκεκριμένα από την ΤτΕ σεμινάρια του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, θα λάβουν "Βεβαιώσεις περαίωσης", με στόχο τη μέγιστη αξιοποίηση του πλαισίου επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης.

Συνεργασία ΑΧΑ με το Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών
Στο πλαίσιο της στρατηγικής της να αναπτύσσει τα δίκτυα πωλήσεών της και να ενισχύει τα στελέχη της με τα καλύτερα δυνατά εφόδια, η ΑΧΑ, προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.).

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν τα εγκεκριμένα από την ΤτΕ σεμινάρια του Ε.Ι.Α.Σ. και θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τα διαγωνίσματα κατανόησης, πρόκειται να λάβουν "Βεβαιώσεις περαίωσης", εγκεκριμένες από την Τράπεζα της Ελλάδος, με στόχο τη μέγιστη αξιοποίηση του πλαισίου επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης. Καθένας από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές θα παρακολουθήσει εκπαιδεύσεις συνολικής διάρκειας 75 ωρών.

«Η ανάπτυξη, εκπαίδευση και βελτίωση των συνεργατών μας αποτελεί στρατηγική μας προτεραιότητα. Η συνεργασία μας με το Ε.Ι.Α.Σ., τον θεσμικό εκπαιδευτικό φορέα της ασφαλιστικής αγοράς, έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ότι η στρατηγική μας προτεραιότητα θα υλοποιηθεί ουσιαστικά με τη δημιουργία καταρτισμένων συνεργατών, ικανών να πρωταγωνιστήσουν στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται, τόσο από πλευράς νομοθετικού πλαισίου, όσο και από πλευράς απαιτήσεων των καταναλωτών», ανέφερε ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ κ. Νίκος Σακελλαρίου.

Εκ μέρους του Ε.Ι.Α.Σ. ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία με την ΑΧΑ. «Το ΕΙΑΣ, διαθέτοντας συσσωρευμένη πολυετή τεχνογνωσία στο ασφαλιστικό εκπαιδευτικό αντικείμενο και έχοντας ως βασικό σκοπό του την υποστήριξη και την ενίσχυση των εκπαιδευτικών σχεδιασμών των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, προετοιμάζει μια νέα γενιά στελεχών, δυναμικών, άρτια καταρτισμένων, με ήθος και επαγγελματική επάρκεια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v